Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 STANDARD plastová zelená | IBO.sk
Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 STANDARD plastová zelená Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 STANDARD plastová zelená 1
Zľava 20%

Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 STANDARD plastová zelená

Kód produktu: HN12
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

!!! DOPREDAJ posledných kusov !!!

  • odolná plastová pažba
  • chod záveru s rotáciou iba 60 stupňov
  • bezpečné uzamykanie šiestimi ozubmi
  • veľmi rýchle prebíjanie
  • svetlovodné mieridlá

Nový model Jaeger 10 s plastovou pažbou, ktorá je v zelej farbe (RAL 6008) so špeciaálnym soft-touch povlakom. Plastová pažba nie je len vecou vkusu, ale má aj výhodu vyššej odolnosti proti poškriabaniu pri pohybe v hustejśom poraste alebo proti poškodeniu pri pádoch. Nemá prakticky žiadne nároky na údržbu je vhodná pre aktívnych poľovníkov, ktorí hľadajú kvalitnú, funkčnú a odolnú pracovnú zbraň. Výrobca pri modeli opakovacej guľovnice HAENEL Jaeger 10 STANDARD Synthetic Stock zapracoval najmä na praktických detailoch. Je treba teda oceniť predovšetkým bezpečné uzamykanie šiestimi ozubmi, hladký a presný chod záveru s rotáciu iba 60 stupňov. Prebitie je tak pri tejto konštrukcii veľmi rýchle. Štandardom sú nastaviteľné mieridlá so svetlovodnými vláknami a spúšť s napináčikom. Pažba z odolného plastu ukončená gumovou pätkou neobyčajne dobre sedí. Zbrane sú vybavené vyberateľným zásobníkom s kapacitou 3 +1.

Dĺžka hlavne: 560 / 610 mm (Magnum)
Priemer hlavne: standard / Ø17
Celková dĺžka: 1100 / 1150 mm (Magnum)
Hmotnosť: 3,0 kg
Kaliber: 9,3x62
Kapacita zásobníka: 3+1
Mieridlá: Klasické

Recenzie produktu Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 STANDARD plastová zelená

Viktor
Pôvodne som ju kupoval ako pracovnú flintu na spoločné poľ., ale teraz chodím už len s ňou aj na posliedky aj na posiedky. Ja ju mám v kalibri 7x64 a som spokojný.
kamil
vrelo odporúčam ten pogumovaný poťah zbrane je skvelý nešmýka sa ani spotená ani mokrá ruka od s nehu , vrelo odporúčam. v pleci perfektne sedí
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore