Profesionálny chrbtový záves GTM Professional Elephants Trunk 2 | IBO.sk
Profesionálny chrbtový záves GTM Professional Elephants Trunk 2 Profesionálny chrbtový záves GTM Professional Elephants Trunk 2 1 Profesionálny chrbtový záves GTM Professional Elephants Trunk 2 2
Zľava 8%

Profesionálny chrbtový záves GTM Professional Elephants Trunk 2

Kategória: Nože a náradie
Kód produktu: MHH01010N2
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
275.00 € s DPH 299.00 €

Predstavujeme vám obľúbený, profesionálny, vysoko kvalitný ergonomický záves, ktorý vám uľahčí množstvo práce a ušetrí množstvo síl. Táto parádna pomôcka je ako stvorená pre ťažšie plotostrihy s motorom či pohonom na batérie. Už žiadna bolesť a vyčerpanosť. Záves na plotostrih Elephants Trunk 2 redukuje vašu námahu a únavu. Komfortný postroj s nastaviteľnými ramennými popruhmi sa nosí ako klasický batoh na chrbte. K oceľovej karabíne, ktorá prenáša hmotnosť stroja za vás, pripojíte váš stroj a môžete s ľahkosťou pracovať. Vďaka ET2 môžete pracovať s vašimi nožnicami na živý plot pohodlne aj celý deň. Hmotnosť plotostrihu, ktorý ovládate, je iba 1,5 kg.

Okrem toho, že môžete pracovať s oveľa menším úsilím, budete pracovať rýchlejšie, presnejšie a hlavne bezpečnejšie. Pružné napätie navijaka možno nastaviť od 20 N do 30 N, v závislosti od hmotnosti nástroja. Postroj je vyváženejší a váš výhľad nie je zablokovaný navijakom. Nylonové guličkové ložišká zabezpečujú optimálne vedenie oceľového lanka v ľubovoľnom smere, a to aj pri strihaní veľkých a vysokých plôch. Eloxovanú hliníkovú rúrku možno otočiť o 15° vľavo a vpravo, takže pri ohýbaní dopredu počas strihania sa trubica nezachytáva do živého plotu. Elephants Trunk 2 premení vašu prácu strihania živých plotov na hobby a potešenie.

Hmotnosť stroja, ktorý ovládate: 1,5 kg
Hmotnosť závesu: 5 kg

Recenzie produktu Profesionálny chrbtový záves GTM Professional Elephants Trunk 2

Hore